Flytting og flyttehjelp

 

Kontorflytting og flyttehjelp

Telenor er en av våre referanser når det gjelder kontorflytting og flyttehjelp.
Vi har i en årrekke vært engasjert i Telenors mange flytteoppdrag og er rutinerte på dette området. Det gjelder å få oversikt over hvor mye det utgjør i kubikkmeter.
Vi organiserer det hele etter en fastlagt tidsplan og regner deretter ut hvor mange biler vi må bruke og antall flyttefolk. Hvert kontor får sitt nummer og alt fra kontorene blir merket med sitt eget gjenstandsnr. og kontornr, slik at det havner på riktig plass ved ankomst. Trenger du flyttehjelp så kan du trygt ta kontakt med oss.

Transport

Vi har biler og utstyr for diverse transportoppdrag.
Vi har i en årrekke vært engasjert i Telenors mange flytteoppdrag og er rutinerte på dette området. Oppdragene varierer fra kontorflytting til diverse transportoppdrag. Vi organiserer det hele bruker og vår kreativitet får å plassere safer/ store skap eller hva det måtte være, på plass der det skal stå.

Forsikring

Vi er alle redde for våre eiendeler. En måte å sikre seg bedre på er å ha en flytteforsikring.
Denne dekker flyttingen mellom hus og flyttebil, ved selve transporten gjelder vår egen forsikring. Vår faste forsikringspartner er Storebrand. Vi har her muligheten til å tegne en forsikring både for små og store oppdrag. En flytteforsikring er en sikkerhet for begge parter, og vil alltid være fornuftig. Vår  transport- forsikring vil i tillegg sørge for en sikker flyttetransport.

Flyttevask

I en flytteprosess kreves det også nøye renhold av boligen slik at den etterlates i en perfekt stand. Flyttevask er en rengjøring som skal være grundig, det er derfor viktig at man er svært nøye slik at nestemann blir fornøyd. Dahls flyttebyrå tar på seg oppdraget for en flyttevask, med dette stiller vi opp med flinke folk som har minimum 15 års erfaring i faget. Vi har 100 % garanti på flyttevask som gjør at du som kunde skal føle deg trygg å fornøyd både underveis og i etterkant av arbeidet.  Dahls flyttebyrå vet hva som forventes av en flyttevask, slik at boligen fremstår på best mulig måte.

Priser på flyttevask varierer etter grad av paneler, maling, tekstil tapeter, grad av skittenhet og vask av hvitevarer. Kontakt oss i Dahls flyttebyrå for befaring av din planlagte flyttevask.

 

En flyttevask innebærer:

 

  • Vasking av alle dører, lister og karmer

  • Vasking av alle åpne flater og gulv

  • Tørrmopping av alle vegger og tak

  • Vasking av kjøkkenskap – utvendig og innvendig

  • Vasking av garderobeskap – utvendig og innvendig

  • Rengjøring av bad og WC

  • Rengjøring av rør og ventiler

  • Rengjøring av alle lysbrytere og stikk

  • Fjerning av flekker – så godt det lar seg gjøre

 

 

Ønskes andre ting med i flyttevasken må dette opplyses om.

Trenger du flyttevask av din leilighet, ditt hus, kontoret eller noe annet? Ta kontakt med oss i Dahls Flyttbyrå! Vi holder til sentralt i Oslo og Akershus, men tar på oss oppdrag i hele Norge og Skandinavia.